Hoppa till sidans innehåll

Hammarbycupen 19 maj

19 MAJ 2019 18:09
Wow 10 gymnaster, 4 pallplatser och en andra plats i lagtävlingen. Våra gymnaster bara fortsätter att rada upp bra tävlingar efter varandra. Har sagt det tidigare men vilket gäng vi har. De gör verkligen skäl för namnet på föreningen "STARS".
  • Skapad: 19 MAJ 2019 18:09

Efter att ha fått sova ut förra gången, så var det dags för ännu en ryssligt tidig morgon. Med uppvärmning i Stockholm redan 7.30. Det var nog många som var extra trötta idag efter att ha varit uppe sent och tittat på Eurovision dagen innan.

Till och med hallen verkade vara lite morgontrött och gav inte så mycket ljus över situationen om man säger så. Inte förrän långt in på tävlingen lyckades man få igång lamporna i taket över hela salen. Äntligen: Var de ljus!

Trots avsaknaden av ljus till och från under tävlingen, så sken våra stjärnor med sin stjärnglans (glitter) under hela tävlingen och hela vägen fram till prisutdelningen. Där de tog med sig ännu mer glans i form av medaljer som belöning fina insatser.

Steg 2 slutade med Greta på andra plats och Malla på första plats och på steg 3 & 4 (Gold/Äldre) kom Nellie (steg 3) och Tove (steg 4) på varsin fin andra plats. Toppa det med en andra plats i lagtävlingen, så får du fram receptet för en framgångrik dag.

Deltagare

Steg 1 Elisabeth Moe och Zofia Zalewska

Steg 2 Ella Ahlgren, Greta Bergeå och Malla Strömgren

Steg 3 Nellie Lagestrand och Sonja Lundström

Steg 4 Tove Ekholm, Signhild Evasdotter och Mika Söderkvist

Ledare Madelaine Lagestrand, Adam Svensson och Lisa-Maria Strömgren

Domare Kristina Ekholm och Sven Söderkvist

Lite bilder från tävlingen

Skribent: Adam Svensson
Epost: Adressen Gömd

Klicka på bilden och läs mer!

 

Tack till våra sponsorer

 

 

  

  

Postadress:
GF Uppsala Stars - Gymnastik
Adam Svensson, Täljstensvägen 11 G, lgh 1102
75240 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0739988078
E-post: This is a mailto link

Se all info