Hoppa till sidans innehåll

Bamsegympa 1,5-6 år


Bamsegympa är rolig, allsidig träning motorisk träning för de allra yngsta (3-6 år) där de tillsammans med Bamse och hans vänner får prova på olika sätt att röra sig och använda både kropp och knopp! Att ha kul, i lek och rörelse tillsammans med kompisar, att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa.

Du kan läsa mer om Bamsegympa här:

https://www.gymnastik.se/Barn/Bamsegympa/

 

Skulle du vilja starta upp en bamsegympa-grupp? Vi kan hjälpa dig med det. Vi ordnar lokal, hjälper med marknadsförning och ser till att du får gå på de ledarutbildningar som krävs. För att en grupp ska kunna bli av måste du höra av dig i tid (minst 1 månad innan terminsstart) och att vi får tillräckligt många intresserade deltagare.

 

Grupper

 

Familjebamsegympa  1,5-5 år med förälder 

Söndagar  14.00-15.00 på Bergaskolan  

Ledare Anna Lagerqvist 073-3277285

Våren 2021 - Vi kommer inte att kunna genomföra familebamsegympa under våren men hoppas kunna starta upp igen till hösten 2021.

 

 

Föräldrar som ledare

Bamsegympan är gjord på ett sådant sätt att det ska vara lätt för föräldrar att bli ledare. Utbildningen är 1 dag och du får lektionsplaneringar som du kan använda hela terminen med viss anpassning efter utrustningen som finns i salen. Föreningen står för själva kursavgiften för dig som vill bli ledare under förutsättning att du faktiskt blir kvar som ledare i föreningen minst 1 termin.

 

Anmälan och Kostnader

Anmälan och kostnader hittar du under bli medlem uppe i menyn

 

Uppdaterad: 05 SEP 2018 22:09 Skribent: Adam Svensson
Epost: Adressen Gömd

Sommarlovsläger 2021.jpg

Tack till våra sponsorer

 

 

  

  

Postadress:
GF Uppsala Stars - Gymnastik
Adam Svensson, Täljstensvägen 11 G, lgh 1102
75240 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0739988078
E-post: gymnastik@uppsalasta...

Se all info